Рибарски магазин HOOK fishing

Добре дошли в Hook.bg – Вашият водещ избор за висококачествени риболовни принадлежности в България!

Разполагаме с два магазина, намиращи се на територията на град Варна и предоставящи широка гама от продукти, които ще задоволят изискванията и на най-взискателните риболовци!

Единият от риболовните ни магазини се намира на бул. „Приморски“ 23 в град Варна и е посветен на любителите на морски риболов, спининг, риболов на сом, фидер и плувка. С разпределение на два етажа, този магазин е идеално място, където можете да откриете всичко, което ви е необходимо за следващото си риболовно приключение.

За почитателите на шаранджийския риболов сме подготвили Шаранджийски Шоурум, който се намира на ул. „Цар Иван Шишман“ 13 в град Варна и е специализиран именно в тази област, като в него можете да откриете огромен асортимент от шаранджийски въдици, макари, влакна, куки, аксесоари и всякаква стръв и добавки за риболов на шаран.

Обогатете своя риболовен арсенал с продукти от световноизвестни марки като Avid Carp, BD Baits, Black Cat, Browning, Climax, CPK, Daiwa, Delphin, Dudi Baits, FeedStimulants, FL, Fox, Fox Rage, Guru, Korda, Korum, Linesystem, Mainline, Preston, Quantum, Radical, RidgeMonkey, Senzor Planet, Sportex, Zebco и много други.

Посетете ни още днес и открийте риболовни принадлежности, с които ще превърнете следващия си риболов едно неповторимо преживяване! Ние в Hook.bg вярваме в качеството на продуктите, които предлагаме и в професионалната консултация, която предлагаме на нашите клиенти! Хиляди клиенти вече ни се довериха, направете го и Вие!

Hook.bg – на една кука разстояние!